Richmond Ephesus Resort -  Kuşadası

Bu otel hakkında bilgi almak için hemen irtibata geçin!

Otopark

Aktiviteler

Internet

Oda Servisi

Kafe / Bar

Richmond Ephesus Resort

Richmond Ephesus Resort; Kuşadası Pamucak mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 264 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis ana restoran, 2 adet A'la carte restoran, 4 adet bar, cafe ve wine house ile birçok lezzet alternatifini misafirlerin beğenisine sunmaktadır. Tesisin SPA merkezinde Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; fitness merkezinde formunuzu koruyabilirsiniz. Tesiste bulunan açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzlarında yüzebilir; animasyon ve aktivite imkanları ile eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Tesiste bulunan 3 adet toplantı salonunda iş çözümleri üretebilirsiniz. Mini kulüpte çocuklarınız da eğlenceli vakit geçirebilir.

Otel Özellikleri

Denize Sıfır Konum – SPA – WI-FI – Çocuk Dostu Otel – Engelli Dostu Otel - Aquapark

Havuz ve Plaj Olanakları:

Açık yüzme havuzu, kapalı havuz, açık çocuk havuzu, kapalı çocuk havuzu, açık sessiz havuz ve kaydırak havuzu bulunmaktadır. Denize sıfır konumdaki tesisin 380 m uzunluğunda ince kum plajı bulunuyor. Güneş şemsiyeleri, şezlong ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz. Plaj havlusu havlu kartı ile sağlanıyor.

Aktiviteler:

Havuz Oyunları – Jimnastik – Plaj Partileri – Canlı Müzik – Açık Hava Disco Eğlenceleri – Sinema Gösterileri – Su Sporları

Çocuk / Bebek:

Tesiste çocuk kulübü (4-12 yaş), çocuk havuzu, oyun bahçesi bulunmaktadır.

Organizasyon Olanakları:

Tesiste toplantı salonu bulunmaktadır. Bu salonda iş çözümleri üretebilirsiniz.

Konum Bilgisi

Pamucak'da bulunmaktadır.

Denize sıfır konumdadır.

Richmond Ephesus Resort -  Kuşadası

TOP